Over Stoelmassage-op-Locatie

Stoelmassage-op-Locatie is in 2006 opgericht door Maureen Kessing, geboren in 1966 en moeder van een dochter en van een zoon. Van jongs af is haar interesse voor massages gevoed binnen de warmte en de geborgenheid van het gezin waarin zij opgroeide.


Na een carrière in de managementwereld kwam haar voorliefde voor

massage volop terug. De combinatie management en massage maakt haar tot de drijvende kracht van Stoelmassage-op-Locatie.


Maureen is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en masseurs. Zij regelt en coördineert de totstandkoming en de voortgang van massages bij bedrijven, bij evenementen en bij andere activiteiten door het hele land tussen u en een enthousiast team van professionele masseurs.


Zij heeft diverse massageopleidingen (pdf) in binnen- en buitenland gevolgd: Ayurvedische massages, Thaise massages, Pitjit massages, Klassieke ontspanningsmassage en de stoelmassagetechnieken: TouchPro®, Pitjit, Thais, Tuina, Triggerpoint en Hotstone.


Haar motto luidt dat je nooit te jong of te oud bent om te genieten van al het nieuwe dat zich aandient, leven heeft oneindig veel mogelijkheden.

“Geef elke dag de kans om de mooiste van je leven te worden”

“Een massage is iets

wat je kan beginnen te leren

maar dat nooit eindigt.

Het gaat door en door

en de ervaring wordt almaar

dieper en dieper

hoger en hoger.

Massage is één van de

meest subtiele kunsten.

Het is niet alleen

een zaak van ervaring

het is meer een

kwestie van liefde ...”

Osho

Mark Twain

De drijvende kracht

www.stoelmassage-op-locatie.nl |  070-7370261 of 06-53508833 | info@stoelmassage-op-locatie.nl | Copyright 2011© Stoelmassage-op-Locatie

Ontwerp Erik Schimmel - Image-Expeditions.com

Lid KaTa Nederland